dijous, 28 de gener del 2010

Presentacions (03/02/2010)

Avui ha estat el primer dia de seminari. Ens hem presentat a tot el grup, és una forma de conèixer millor a les persones i establir una confiança entre nosaltres. Quan una persona és troba còmoda en un lloc, li és molt més fàcil parlar davant de la gent i expressar la seves opinions. és curiós com pot canviar la nostre formar d'actuar davant cada grup social.
M 'he trobat molt bé a l'aula de seminari, penso que no tindre cap problema per ser jo mateixa a l'aula de seminari.

Diari d'un seminari


Ja estem en segon quadrimestre!!
En la classe de Seminari ens han demanat fer un "diari" de cada sessió que fem. El meu diari ho faré mitjançant el meu bloc. En aquestes entrades, podreu veure les meves reflexions personals , després de cada sessió.

divendres, 25 de desembre del 2009

Bones Festes


Us desitjo a tots que passeu un BON NADAL!!

dijous, 24 de desembre del 2009

Síntesi del bloc

Al inici del curs, quan vaig començar aquest bloc, pensava que no em seria fàcil explicar les pràctiques que fem a l'aula. La realització d'aquest bloc m'ha ajudat en el meu aprenentatge dels nous coneixements i conceptes que he assolit. Ha estat una bona manera de treballar les matèries, també és molt útil alhora de tenir un seguiment de totes les pràctiques fetes, per tenir tot un recull de totes les activitats realitzades a la classe. Tan sols fent una repàs a les etiquetes, podem observar moltes de les feines realitzades a la universitat.
Les pràctiques que m'han semblat més interessants, han estat l'Audicity, el programa Gimp i el programa Jclic.
Conèixer aquests programes m'han facilitat molt la meva feina aquest trimestre, per exemple l'Audicity l'he fet servir molt a l'assignatura de música, i el programa Gimp per poder retocar moltes fotografies i per disminuir els píxels de les imatges.
El programa Jclic, trobo una eina molt útil per preparar activitats per dins de l'aula, per treballar coneixements i conceptes amb els nens, de una manera innovadora i alhora introduint coneixements d'informàtica.
Quan vaig començar a fer l'assignatura de Gestió de la Informàtica i TIC, no entenia molt conceptes que explicaven a classe, anava una mica perduda amb paraules tant tècniques de la informàtica, ara haig de reconèixer que ser molt més conceptes, programes i paraules que abans ni tan sols sabia el que significava, com per exemple embed, els còdecs i tots els programes per poder publicar coses en el bloc.
Personalment estic molt satisfeta de la meva feina, desprès de haver assolit aquests nous coneixements.

dimecres, 23 de desembre del 2009

Salts, Girs i Control d'objectes

Aquesta és la presentació que hem fet el nostre grup: Nuria Garrido, Irene Gómez, Estrella González i Anna Gozálvez.
El tema que hem treballat ha estat "SALTS, GIRS I CONTROL D'OBJECTES".
Esperem que us vagi bé per estudiar.



dijous, 17 de desembre del 2009

Pràctica biblioteca

Aquesta pràctica ha estat realitzada per Judith Figueroa e Irene Gómez, és una activitat de una recerca on-line de la biblioteca de la universitat.

Pràctica biblioteca2

dimecres, 16 de desembre del 2009

Ambient sonor

Alguna vegada heu pensat quants sons arriben a les vostres oïdes?
Doncs aquesta és la tasca que hem fet avui a seminari. Hem estat pendents de tots els sons que arriben a la nostra oïda durant el trajecte de casa a la universitat. Pot semblar que sigui un transcurs no molt llarg, però la veritat és que si estas pendents del so, et pot arribar a sorprendre.
Aquests han estat els sons que jo he sentit:
1. El "pip" de l'ascensor
2. La pluja
3. Els cotxes
4. Els trens
5. El camió de les escombraries
6. La via del tren
7. El "pip" de les portes del tren
8. El clàxons dels cotxes
9. La sirena d'una ambulància
10. La campana del ferrocarril

Tots hem es posat a la classe de seminari els sons que havíem sentit.
La reflexió que hem fet d'aquesta activitat ha estat la següent, son molt sons els que arriben a les nostres oïdes, però molts d'ells no els hi prestem atenció, ni ens a donem de que estan presents al nostre dia a dia.